Lekkage laten opsporen door de expert

Als u schimmels of vochtplekken op uw muur ziet denkt u wellicht dat er op die plek iets aan de hand is met uw leidingwerk. Niets is echter minder waar! De oorsprong van lekkage zit vrijwel altijd op een andere plek, dieper in de leiding. De plek waar het vocht zich ophoopt in de muur is simpelweg de zwakste plek in de constructie, waar het water zich een weg naar buiten heeft gebaand.

Om het probleem te verhelpen zult u verder op zoek moeten gaan naar de oorsprong van een lek. Dit kunt u het best overlaten aan een lekdetectie expert, deze beschikt namelijk over apparatuur die hakken en breken overbodig maakt. Woont u in Venlo of omgeving? Neem dan contact op met Briljant Lekdetectie. Wij sporen graag het lek voor u op. Heeft u te maken met spoed? Of het nu midden in de nacht is of op een feestdag: wij komen 24/7 voor u in actie!

Lekdetctie: de kosten

Voor het opsporen van lekkage gebruiken wij bijzondere apparatuur. Deze detectiemethoden zijn duur, daarom zijn veel mensen in eerste instantie huiverig voor het inschakelen van lekdetectie. Dat is zonde, want vaak kost onze service u zelfs helemaal niets! Uw verzekeraar zal een voorstander zijn van lekdetectie en de kosten hiervoor worden dan ook vrijwel altijd vergoed vanuit uw opstalverzekering. Wilt u hier meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we informeren u graag.