Lekkage in Venlo? Wat nu?

Het kan zomaar zijn dat er ergens in uw pand lekkage is, zonder dat u het weet. Het leidingwerk dat uw water aan- en afvoert zit immers netjes weggewerkt in de muur en onder de vloer. Ergens in de leiding zit een scheurtje of breukje, waardoor het water naar buiten sijpelt. Hier zoekt het de weg van de minste weerstand naar buiten en trekt het in het houtwerk, stucwerk en isolatiemateriaal. Er ontstaan vochtplekken of zelfs schimmels op uw muren of plafonds, waardoor u zult merken dat er ergens iets aan de hand is. Het lek zelf zit er dan al een flinke tijd!

Het is belangrijk dat u snel contact opneemt met een gecertificeerd bedrijf, zodra u lekkage opmerkt. Hoe eerder de lekkage verholpen wordt, hoe kleiner de gevolgen hiervan. Water kan uw woning namelijk ernstig beschadigen! Daarnaast zijn de schimmels die bij lekkage ontstaan niet alleen vies, maar ook schadelijk voor uw gezondheid. Neem daarom altijd een specialist in de arm voor snel en professioneel herstel. In de regio Venlo belt u Briljant Lekdetectie. Wij komen bij spoed zo snel mogelijk naar u toe. We staan dag en nacht voor u klaar!

Schadevrije aanpak

Als lekdtectie specialist sporen wij de lekkage op met moderne apparatuur. Hierdoor is het niet meer nodig om te hakken en breken, met behulp van onze detectiemethoden kunnen we als het ware door iedere muur en vloer heen kijken. Weten we waar het lek precies zit? Dan zorgen we voor snel herstel. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen in de regio Venlo!